amb les mans·con las manos·with one's hands


Carles Trepat, Fernando Alonso, Eduard Rodés,          Halldór Már Stefánsson, María José Boira


club d'amics

Aquest és un espai de per els «Ciutadans de la República Mediterrània», el que significa entendre i compartir el que s'expressa en la carta de navegació que apareix a continuaciò:

CARTA DE NAVEGACIÓ
Aquesta República Mediterrània no és un Estat. És un espai de convivència en el qual floreixen la cultura i la civilització; un món en el qual cada home i cada dona busca la seva felicitat.
No és un feu masculí, propietat exclusiva dels déus terribles i venjadors del Llibre. És un Mediterràni femení, il·luminat per Isis i per Minerva, per la llegenda d’una Maria Magdalena capaç d’estimar i ser estimada.
És un Mediterràni laic o no seria el Mare Nostrum, perquè malviuria dividit i amenaçat pels executors de la venjança divina.
Un espai on fer la revolució que avui necessita el món: la del coneixement. Les dificultats polítiques i religioses s’alimenten de la ignorància i de la superstició. El coneixement es manté distribuït de manera injusta i han de trencar-se els murs perquè la saviesa s’estengui sobre la terra.
Per a aquesta labor hem d’utilitzar i universalitzar internet i els mitjans de comunicació, ha de generalitzar-se com a lingua franca el domini de l’anglès, i els reformistes demòcrates de tots els països han d’elevar la seva veu, conforme a la seva pròpia tradició, però amb el suport manifest i eficaç dels seus conciutadans de la resta del món.

Si vols formar part d'aquesta República només has d'enviar un correu electrònic amb el teu nom, ciutat i país en el qual vius i correu electronic al que vols que se't remetin les novetats o informacions que es produeixin. El teu nom s'inclourà en una llista que es publica i el envio del mail implica autoritzar la publicació. Si desitges donar-te de baixa ho pots fer enviant un correu electrònic a la mateixa adreça.


home

el discclub d'amicscom el  vam fer...agraïmentssala de prensamenu
el discclub d'amicscom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga i regals

República MediterràniaRepública MediterràniaRepública Mediterránea
Sea StringsSea StringsSea Strings
© 2004 Eduard Rodés & ERGOCLICKSavis legalmailtornarback