amb les mans·con las manos·with one's hands
Un vers per als meus fills
música: Eduard Rodés

Eduard Rodés participa com intèrpret amb aquesta peça de petit format. Executada d'una forma molt correcta, captiva per la seva serenitat i emotivitat, al mateix temps que arrenca un somriure amb les diferents picades d'ullet que llança començant des de la foto que acompanya la peça en la qual se li pot veure dormint mentre que el seu fill juga sobre ell, fins al final amb uns concordes de "blues", i acabant amb els dos harmònics dedicats a cadascun dels seus fills.

Spotify
iTunes

Per a l'Edu i la Clara, els meus fills, i per a tots aquells que han hagut de posar els nens a dormir: primer un conte i després una cançó de bressol. A l'acabar dos harmònics, símbol de l'equilibri que esperem d'ells.

Eduard Rodés
Nascut a Barcelona, s'inicia en la guitarra amb el mestre Vivancos i posteriorment amb Juan Francisco Garrido. Després d'un llarg període de temps allunyat de la música, l'any 2001 reinicia el treball amb la guitarra de la mà de Halldór Már Stefánsson, a la Casa Sors de Barcelona, i sota la tutela de Fernando Alonso. L'any 2002 inicia un període de creació del qual neixen els temes d'Amb les mans.

Eduard Rodés
Eduard Rodés
Eduard Rodés
Eduard Rodés
Eduard Rodés
<prev

home
·
el discclub d'amicscom el  vam fer...agraïmentssala de prensamenu
el discclub d'amicscom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga i regals

República MediterràniaRepública MediterràniaRepública Mediterránea
Sea StringsSea StringsSea Strings
© 2004 Eduard Rodés & ERGOCLICKSavis legalmailtornarback